Kinderfeestje Speurtocht

Speurtochten

voor een leuk kinderfeestje thuis

De ideale activiteit voor een kinderfeestje thuis

Speuren, lekker rennen, puzzels oplossen, spelletjes doen, samenwerken en vooral heel veel plezier hebben! Met een speurtocht organiseer je zelf in een handomdraai het coolste kinderfeestje ooit, en dat gewoon bij jou thuis. 

Wil je graag een speurtocht voor een kinderfeestje organiseren maar heb je geen tijd of zin om deze zelf te maken of ontbreekt het je aan voldoende creativiteit? Dan zijn onze speurtochten voor jou gemaakt! Een heus avontuur voor thuis om zelf te printen. Je ontvangt een compleet draaiboek inclusief instructies, originele opdrachten, spelletjes, tips en heel veel meer. Zo organiseer je eenvoudig zelf met minimale voorbereiding een speurtocht op het kinderfeestje van je zoon of dochter.

Voor de speurtochten voor kinderen van 5 t/m 7 jaar maken we gebruik van spelopdrachten, zoekopdrachten en doe-opdrachten. Natuurlijk zijn deze opdrachten allemaal passend bij het thema van de speurtocht. De kinderen kunnen hiermee hun energie kwijt, zullen veel samenwerken en hoeven nog niet zelf te kunnen lezen (maar dit mag wel).

De speurtochten voor kinderen van 7 t/m 10 jaar oud bestaan vooral uit puzzelopdrachten, zoekopdrachten en onderzoeken.

Succes gegarandeerd!

Kies uit onze speurtochten

Safari kinderfeestje

Ga mee op safari en ontmoet de leukste dieren

Speurtocht safari
4 t/m 6 jaar

Draak Owan en de gestolen schat

Ridders en prinsessen
5 t/m 7 jaar

Het juwelenkistje van prinses Fiona


Speurtocht prinsessen
5 t/m 7 jaar

Piraten speurtocht kinderfeestje

De scheepsjongens van kapitein IJsserbaert

Speurtocht piraten

5 t/m 7 jaar

Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Hilde Heksje en het magische toverbos

Speurtocht heksen

5 t/m 7 jaar oud

Kinderfeestje Speurtocht

Het geheim van Villa Krakelbeek

Speurtocht detectives

7 t/m 9 jaar oud

Kinderfeestje Speurtocht

Speurtocht spionnen

In ontwikkeling!

7 t/m 9 jaar oud

  

Kinderfeestje Speurtocht

Download draaiboek

Direct na online betaling ontvang je de link naar jouw bestanden. Download het draaiboek en bijlagen voor het feestje, print uit, bereid voor en speel!
Kinderfeestje Speurtocht

Speurtocht uitzetten

Een speurtocht doe je natuurlijk het liefste buiten, maar wat als het weer echt niet meezit? Met wat aanpassingen kan je de speurtocht ook binnen laten plaatsvinden.
Kinderfeestje Speurtocht

Voor elke gelegenheid

Onze speurtochten zijn primair ontwikkeld voor een kinderfeestje thuis, maar zijn ook zeer geschikt voor op de camping,  tijdens een familiedag of een vrije middag.

Wat krijg je allemaal bij een speurtocht?

  • Compleet draaiboek met uitgebreide instructies
  • Startverhaal in de vorm van een brief
  • Uitgewerkte opdrachten inclusief opdrachtkaarten
  • Routekaarten / routepijlen
  • Opdrachtaanduidingen
  • Een schatkaart, een puzzel en andere benodigdheden
  • Diploma's voor de kinderen
  • Welkomstposter

Let op: de inhoud kan per speurtocht verschillen. Bekijk de complete inhoud op de pagina van de desbetreffende speurtocht.

Kinderfeestje Speurtocht

Wat onze klanten zeggen..

Super leuke speurtocht!

Alle meiden vonden de prinsessen speurtocht echt super leuk! De opdrachten zijn erg duidelijk en goed uit te voeren met spullen die je in huis hebt. En het prinsessen diploma na afloop van de speurtocht viel ook goed in de smaak, de meiden waren er allemaal erg trots erop.

Biologische Olijfolie
Bianca
Super feestje!
Wat een super feestje! Met eigen ideeën erbij super leuk. Hiermee eens een x andere spelletjes als waar je zelf aan denkt. Super leuk. Zelf pijltjes om uit te printen en die hebben we geplastificeerd dus met regen ook een su6. Kreeg terug dat de kids het het leukste feestje ooit vonden dus aanrader.
Kinderfeestje Review
Tessa Middelkoop

Spannende speurtocht

We deden de detective speurtocht met een groepje van 6 van ongeveer 9 jaar. Het uitzetten was heel makkelijk, alles was goed uitgewerkt. Ik heb me 1 uurtje bezig gehouden met alles knippen, lezen en voorbereiden. De kinderen hebben zich super geamuseerd, echt een aanrader!

Joris D'Joos

Niet tevreden? Geld terug!

Bij ons loop je geen risico's. Ben je niet tevreden met het draaiboek? Laat ons weten waarom de speurtocht niet is wat je ervan had verwacht en je krijgt je geld terug.
arrow_drop_up arrow_drop_down