arrow_drop_up arrow_drop_down
speurtocht safari kinderfeestje

Speurtocht kinderfeestje

 Safari

voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Kopen
speurtocht safari kinderfeestje

Speurtocht kinderfeestje

 Safari

voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Ga mee op safari en ontmoet de leukste dieren

De kinderen gaan op safari en ontmoeten onderweg verschillende dieren die op de savanne leven. Over ieder dier dat ze tegenkomen onderweg kan een kaart met leuke weetjes voorgelezen worden. Daarna moeten de kinderen een opdracht doen zodat ze zelf kunnen ervaren hoe het is om dat specifieke dier te zijn. Na iedere opdracht ontvangen ze een stukje van een puzzel. Als de puzzel is gelegd ontdekken de kinderen dat ze 1 dier niet zijn tegengekomen. Wat is er aan de hand?

speurtocht kinderfeestje safari - print je feestje

Kant en klaar speurtocht pakket

Met dit speurtochtenpakket heb je een kant en klare speurtocht tot je beschikking. De speurtocht is zo opgezet dat hij vrij eenvoudig naar eigen wens aan te passen is. In het pakket vind je 7 dierenkaarten met leuke weetjes over dat dier. Bij iedere dierenkaart horen twee spelopdrachten die gaan over de informatie op de dierenkaart. Je kiest steeds één opdracht uit die jou het meeste aanspreekt of het beste past bij de omgeving waar je de speurtocht gaat lopen (vaak is één opdracht meer geschikt voor binnen en de andere meer voor buiten).

In het draaiboek vind je veel informatie over de voorbereiding en het uitzetten van de speurtocht. Tevens staan alle opdrachten duidelijk omschreven.

speurtocht safari kinderfeestje - print je feestje

Download je speurtocht

Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Direct na online betaling ontvang je de link naar jouw bestanden. Je kunt dus gelijk beginnen met inlezen en de voorbereiding. Download het draaiboek met alle bijlagen, print uit, bereid voor en het kinderfeestje kan beginnen! Tip: wanneer je de opdrachtkaarten en routepijlen plastificeert, blijven ze mooi en kun je ze eventueel vaker gebruiken
safarifeestje uitnodigingen diploma's - print je feestje

Uitnodigingen en diploma's kinderfeestje

Naast de onderdelen van de speurtocht zelf mogen bijpassende uitnodigingen en diploma's voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken. Nodig de kinderen uit in stijl en geef ze met de uitnodiging alvast een idee van het kinderfeestje dat ze kunnen verwachten. De diploma's kun je na afloop uitdelen zodat de kinderen een leuk aandenken aan het kinderfeestje mee naar huis krijgen. Alle teksten kun je zelf aanpassen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader.

Informatie over de speurtocht

Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Aantal kinderen

Een speurtocht is geschikt voor 2 tot 10 kinderen zodat de wachttijd bij de opdrachten niet te lang is. Bij meer kinderen loop je in groepjes.
Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Leeftijd kinderen

Dit speurtocht thema en het niveau van de opdrachten zijn perfect voor kinderen van ongeveer 4 t/m 6 jaar.
Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Duur van de speurtocht

Afhankelijk van de lengte van de route en het aantal kinderen kun je uitgaan van ongeveer 1,5 uur.
Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Voorbereiding speurtocht

Houd rekening met ongeveer 1 uur voorbereiding (lezen instructie, uitknippen onderdelen, uitzetten route).
Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Eigen benodigdheden

Voor sommige opdrachten zijn extra huis-tuin-en-keuken materialen benodigd (touw, blinddoek, bekertjes, etc).

Wat klanten over de speurtocht safari zeggen

leuk, aansprekende speurtocht met dieren 

Op een kinderfeestje met zowel jongens als meiden (rond de 6 jaar) deze speurtocht gedaan; het was enerzijds leerzaam, anderzijds afwisselend met diverse spelletjes. Het pakket dat je koopt is volledig en meteen bruikbaar!

Kinderfeestje Review
Barbara
leuke activiteit

De opdrachten waren goed te doen, zelfs voor een handvol jongens van 4/5 jaar oud😀. We hebben alleen de opdrachten binnen gedaan ivm het weer. Maar dat ging ook prima.

Speurtocht Kinderfeestje Heksen
Sarai
Beestachtig feestje!

Het was een geweldig feestje! Precies genoeg spelletjes/opdrachten. Alles duidelijk uitgelegd en voor de spelletjes hoefde ik niks aan te schaffen, dus geen onnodige uitgaven. Opdrachten, kaartjes en routepijlen vonden de kinderen erg leuk.

Evelien Jongenburger

Wat krijg je allemaal bij de speurtocht?

Duidelijk draaiboek

Je ontvangt een e-book met duidelijke instructies die stap voor stap uitleggen hoe de speurtocht voor te bereiden en uit te zetten.

Alle benodigde bijlagen

Van opdrachtkaarten tot routepijlen en puzzelstukken: alle benodigde onderdelen zijn al voor je ontworpen. Je hoeft ze alleen nog maar te printen en uit te knippen.

Uitnodigingen kinderfeestje en diploma's

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met bijpassende uitnodigingen en geef de kinderen aan het einde van het kinderfeestje een heus diploma mee naar huis. De teksten typ je zelf over met het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Een instructie wordt meegeleverd.
themafeestje safari feestpakket

Inclusief printable feestpakket

Het feestpakket bestaat uit heel veel printables, allemaal ontworpen in het safari thema, waarmee je zowel de feestruimte als de traktaties kunt versieren:

 • Vlaggenlijn
 • Welkomstposter
 • Cupcake toppers
 • Cupcake wrappers
 • Traktatielabels
 • Traktatiezakjes labels
 • Popcornbakjes
 • Flesetiketten
 • Vlaggetjes voor rietjes

De naam en leeftijd van de jarige kun je zelf aanpassen door de tekst over te typen in Adobe Reader. Sla de aangepaste bestanden op, print en knip alle onderdelen uit. 

Koop jouw speurtocht Safari voor slechts €17,50 !

Voor slechts €17,50 heb jij het draaiboek met alle bijlagen en printable feestpakket direct in huis.

 

speurtocht safari uitnodiging - print je feestje

Alle voordelen op een rijtje

 • Slechts €17,50 
 • 1 prijs voor een onbeperkt aantal kinderen
 • Direct in huis (digitale download) 
 • Kant en klaar; print, knip, bereid voor en speel
 • Print en speel zo vaak je wilt (alleen voor persoonlijk gebruik)
 • Gemakkelijk naar eigen wens aan te passen
 • Voor elke gelegenheid 
 • Bij heel slecht weer ook met kleine aanpassingen binnen te spelen 
 • Inclusief uitnodigingen en diploma's 
 • Inclusief feestpakket om zelf te printen 
 • Niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

FAQ Speurtocht

Hoe en wanneer ontvang ik de speurtocht en alle extra’s?

Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd. Direct na afronden van de betaling ontvang je via een aparte email een link naar jouw downloadpagina waar je al jouw gekochte bestanden kunt downloaden. Let op: soms komt deze email in de spambox terecht. Zie je de email niet binnen een paar minuten verschijnen na je bestelling check dan eerst je spambox en neem daarna contact met ons op via info@printjefeestje.nl.

Wat moet ik voorbereiden?

Je ontvangt het speurtochtpakket digitaal. Je print en knipt alle bijlagen behorende bij jouw speurtochtpakket uit. Je leest de instructie door. Beslis waar je de speurtocht wenst uit te zetten. Vlak van te voren zet je de route uit met de meegeleverde routepijlen en hang je de routekaarten op. Bij sommige speurtochten kun je langs de route de opdrachtkaarten of bv bewijsmateriaal verstoppen. Hou rekening met ongeveer 1,5 uur voorbereiding.

Wanneer kan ik de speurtocht inplannen?

De speurtocht kan plaatsvinden wanneer jij wilt. Je zit niet vast aan een specifiek tijdstip. Wil je de activiteit verplaatsen, dan kun je dat zo vaak doen als je zelf wilt. Je hoeft hiervoor niets aan ons door te geven zoals bij sommige andere aanbieders.

Waar kan de speurtocht plaatsvinden?

Je bepaalt zelf waar de speurtocht plaatsvind, bij jou thuis of in de buurt of op elke andere gewenste locatie in Nederland of België. Je kunt de route uitzetten in een woonwijk, een bos of park maar ook op een speelveld en zelfs bij heel erg slecht weer binnen (met wat kleine aanpassingen).

Hebben we internet nodig tijdens de speurtocht?

Nee dat is niet nodig. Wij hebben er bewust voor gekozen dat de kinderen niet online hoeven te gaan om bv antwoorden door te geven of onderweg filmpjes moeten bekijken. De gehele activiteit vind offline plaats.

Hebben we nog iets nodig om het spel te spelen?

Voor de speurtochten van 5 t/m 7 jaar heb je voor een paar spelopdrachten een aantal attributen nodig. Het gaat om voorwerpen die de meeste mensen al wel in huis hebben. Denk aan een bal, een paar ballonnen, knijpers, wat snoepjes of druiven…. Voor de speurtochten van 7 t/m 9 jaar heb je naast de uitgeprinte bijlagen geen extra voorwerpen nodig.

Wat als het regent of heel slecht weer is tijdens de activiteit?

Een speurtocht loop je natuurlijk het liefste buiten. De ervaring leert dat de meeste kinderen het geen probleem vinden wanneer het wat slechter weer is. De onderdelen die je langs de route ophangt kun je eventueel van te voren plastificeren of in boterhamzakjes ophangen. Vraag ouders van te voren de kinderen warme kleding aan te trekken en vooral goede schoenen. Mocht het onverhoopt toch hard regenen dan kun je met wat kleine aanpassingen en een andere selectie van de opdrachten (voor speurtochten 5 t/m 7 jaar) het spel gewoon binnen spelen. De speurtochten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar kun je zonder aanpassingen ook binnen spelen.

Gaan de kinderen als groep op pad?

De kinderen gaan als groep op pad. Tot ongeveer 10 kinderen kun je 1 groep aanhouden. Met meer kinderen is het aan te raden om de kinderen in teams te verdelen omdat de wachttijd voor de spellen (5 t/m 7 jaar) anders te lang gaat duren of kinderen te weinig te doen hebben bij de opdrachten. Bij de speurtochten voor kinderen van 7 t/m 9 jaar kun je er ook voor kiezen om sub-teams te maken die wel samen op lopen maar elk hun eigen setje opdrachtkaarten hebben zodat iedereen voldoende te doen heeft.

Hoe vaak kunnen we de activiteit spelen?

De activiteit is zo vaak te spelen als je zelf wilt. Je kunt deze eenvoudig bij een volgend feestje van bv een broertje of zusje opnieuw gebruiken. Let op: onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet worden doorgegeven aan familieleden, vrienden of bekenden of op wat voor manier dan ook verspreid worden.

Krijgen ouders/begeleiders instructies?

Bij elke speurtocht zit een instructie voor de begeleiders met uitleg hoe de speurtocht voor te bereiden en uit te zetten. Tevens ontvang je een uitleg en tips omtrent het printen en personaliseren van bv de uitnodigingen en diploma’s.

Hoeveel begeleiders zijn er nodig?

In principe kun je met één begeleider de speurtocht lopen. Voor de jongere kinderen adviseren wij om de speurtocht te lopen met tenminste 2 begeleiders. Kinderen willen nogal eens in hun enthousiasme snel vooruit rennen. Vooral in woonwijken en helemaal wanneer drukke kruispunten niet te vermijden zijn is een extra begeleider geen overbodige luxe.

Hoe bewerk ik de tekst van de uitnodigingen, diploma’s en welkomstposter?

Bij iedere speurtocht ontvang je uitnodigingen, diploma’s en een welkomstposter. De teksten (gegevens feestje, namen kinderen etc) kun je zelf eenvoudig overtypen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader. In het speurtochtpakket vind je een aparte instructie met meer informatie. De tekstaanpassing kun je alleen doen op computer of laptop. In de speciale app van Adobe Reader (op tablet of telefoon) zijn de tekstaanpassingen niet te maken.

Wat is het formaat van de uitnodigingen, diploma’s en welkomstposter?

Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen van 10x15 cm. De diploma’s zijn ongeveer 12x18 cm (ook 2 op 1 A4). De welkomstposter is in principe op A4 formaat maar de kwaliteit is goed genoeg om de poster op bv A3 te printen.

Wat is de kwaliteit en bestandsformaat van alle onderdelen?

Alle bestanden ontvang je in PDF op 300 dpi op A4 formaat. Een enkel bestand zoals de posters voor een meegeleverd spel ontvang je naast A4 ook in A3. Alle onderdelen zijn in uitstekende kwaliteit te printen (zelfs wanneer je ze nog iets groter zou willen afdrukken).

Ik heb een andere vraag of loop tegen een probleem aan, wat nu?

Heb je vragen over de activiteiten zelf, over je downloads of een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via info@printjefeestje.nl . We proberen alle emails zo snel mogelijk en binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden.

Niet tevreden? Geld terug!

Bij ons loop je geen risico's. Ben je niet tevreden met je speurtocht pakket? Laat ons weten waarom de speurtocht niet is wat je ervan had verwacht en je krijgt je geld terug.