arrow_drop_up arrow_drop_down
Kinderfeestje Safari

Safari feestje

Kopen
Kinderfeestje Safari

Kinderfeestje safari thema

Themafeestje Safari

Ga mee op safari en ontmoet de leukste dieren! De struisvogel, de leeuw, de olifant, de slang, de aap, de zebra, de giraffe...tijdens dit kinderfeestje ontmoet je ze allemaal. Doe mee met de olifantenmars, ga apen vlooien of maak een mooi dierenmasker. 

Met dit draaiboek vier je thuis een leuk kinderfeestje zoals jij dat wilt, maar zonder alle onderdelen zelf te moeten bedenken.

draaiboek safari kinderfeestje thuis

Draaiboek kinderfeestje boordevol tips, ideeën en spelletjes

In het draaiboek voor een kinderfeestje vind je uitgebreide uitleg omtrent de voorbereiding van het feestje en heel veel tips zodat je het kinderfeestje gemakkelijk en zonder al te veel tijd kunt voorbereiden. In het draaiboek laten we je zien hoe een safari kinderfeestje eruit zou kunnen zien. Volg dit feestje of pas deze aan door een keuze te maken uit de vele dierenactiviteiten die we uitgebreid voor je hebben omschreven. We geven handige voorbeelden voor een tijdsindeling, ideeën voor de versnaperingen en versiering. Deze zijn allemaal in safari thema. Tevens ontvang je een handige planner met checklist.

draaiboek kinderfeestje safari - print je feestje

Download je kinderfeestje

Je ontvangt het draaiboek met alle onderdelen digitaal. Direct na online betaling ontvang je de link naar jouw bestanden. Je kunt dus gelijk beginnen met inlezen en de voorbereiding voor jouw kinderfeestje thuis. Download het draaiboek met alle bijlagen, print uit, bereid voor en het feest kan beginnen!
safarifeestje uitnodigingen diploma's - print je feestje

Uitnodigingen en diploma's kinderfeestje

Naast het draaiboek voor het safarifeestje mogen bijpassende uitnodigingen en diploma's voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken. Nodig de kinderen uit in stijl en geef ze met de uitnodiging vast een idee van wat voor soort kinderfeestje ze kunnen verwachten.  De diploma's kun je na afloop uitdelen zodat ze een leuk aandenken aan het kinderfeestje mee naar huis krijgen. Alle teksten kun je zelf aanpassen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader.
themafeestje safari feestpakket

Inclusief printable feestpakket!

Het feestpakket bestaat uit heel veel printables. Deze zijn allemaal ontworpen in het safari thema, waarmee je zowel de feestruimte als de traktaties kunt versieren. Je ontvangt het feestpakket bij het draaiboek.

 • Vlaggenlijn
 • Welkomstposter
 • Cupcake toppers
 • Cupcake wrappers
 • Traktatielabels
 • Traktatiezakjes labels
 • Popcornbakjes
 • Flesetiketten
 • Vlaggetjes voor rietjes

De naam en leeftijd van de jarige kun je zelf aanpassen door de tekst over te typen in Adobe Reader. Sla de aangepaste bestanden op, print en knip alle onderdelen uit.

Koop het draaiboek safarifeestje inclusief alle bijlagen voor slechts € 17,50

Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Leuk draaiboek, geeft leuke ideeën voor van alles wat je nodig hebt voor een kinderverjaardag (versiering, hapjes, spelletjes). We zijn ook erg blij met de meegeleverde printables, gaan we ook na de verjaardag nog gebruiken.


Bianca Hodge

Wat krijg je allemaal bij het safari feestje?

Duidelijk draaiboek

Je ontvangt een e-book (inclusief bijlagen 46 pagina's) met alle informatie over het organiseren van een kinderfeestje thuis en natuurlijk heel veel tips en suggesties op gebied van bijvoorbeeld hapjes, drankjes en feestversiering om er een heus safari feestje van te maken.

Veel activiteiten om uit te kiezen

In het draaiboek hebben we veel spelletjes en knutselactiviteiten uitgebreid omschreven. Maak je eigen keuze tussen alle activiteiten (voor binnen en buiten) of volg het reeds uitgewerkte voorbeeldfeestje.

Checklist en planners

Een handige checklist met alle punten waar je aan kunt denken tijdens de voorbereiding en een aantal plannerlijsten zodat je niets zult vergeten.


Uitnodigingen kinderfeestje en diploma's

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met bijpassende uitnodigingen en geef de kinderen aan het einde van het kinderfeestje een heus diploma mee naar huis. De teksten typ je zelf over met het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Een instructie wordt meegeleverd.

Compleet feestpakket

Heel veel printables in thema om zowel de feestruimte als de traktaties mee te versieren: een welkomstposter, vlaggenlijn, cupcaketoppers en -wrappers, traktatielabels, popcornbakjes, flesetiketten en vlaggetjes voor rietjes. Pas de naam en leeftijd van de jarige zelf aan, print en knip. 
draaiboek safari kinderfeestje thuis - print je feestje

Alle voordelen op een rijtje

 • Compleet kinderfeestje pakket voor slechts €17,50 
 • 1 prijs voor een onbeperkt aantal kinderen
 • Direct in huis (digitale download) 
 • Kant en klaar; volg het voorbeeldfeestje of maak een keuze uit de vele activiteiten
 • Print en gebruik zo vaak je wilt (alleen voor persoonlijk gebruik)
 • Gemakkelijk naar eigen wens aan te passen
 • Met activiteiten voor elke gelegenheid 
 • Voor binnen en buiten 
 • Inclusief uitnodigingen, diploma's en welkomstposter
 • Inclusief feestpakket om zelf te printen
 • Niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

FAQ Themafeestjes

Hoe en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd. Direct na afronden van de betaling ontvang je via een aparte email een link naar jouw downloadpagina waar je al jouw gekochte bestanden kunt downloaden. Let op: soms komt deze email in de spambox terecht. Zie je de email niet binnen een paar minuten verschijnen na je bestelling check dan eerst je spambox.

Wat moet ik voorbereiden voor het feestje?

Het draaiboek bestaat uit veel verschillende activiteiten waar je zelf uit kunt kiezen. De voorbereiding van het feestje hangt dus sterk af van jouw keuze wat je precies gaat doen tijdens het feestje.
Het feestpakket bestaat uit meerdere losse printables. Indien je alle onderdelen wilt gebruiken hou dan rekening met minimaal 1 a 2 uur knippen en plakken. Hiermee heb je dan wel alles in stijl versierd van de traktatie op school tot de feestruimte thuis tijdens het kinderfeestje of verjaardag.

Wanneer kan ik het feestje inplannen?

Het feestje kan plaatsvinden wanneer jij wilt. Je zit niet vast aan een specifiek tijdstip.

Hebben we nog iets nodig voor de activiteiten?

Voor ieder thema staan meer dan genoeg activiteiten in het draaiboek omschreven. Je kunt dus zelf een keuze maken (of volg het voorbeeldfeestje). Voor sommige activiteiten heb je een aantal huis-tuin-en-keukenspullen nodig. Voor sommige activiteiten heb je geen extra spullen nodig. Dit staat duidelijk omschreven in het draaiboek. Voor een aantal knutselactiviteiten zul je mogelijk wat extra spullen moeten aanschaffen.

Hoe bewerk ik de tekst van de uitnodigingen, diploma’s en overige printables?

Bij iedere themafeestje ontvang je uitnodigingen, diploma’s en een compleet feestpakket met 9 verschillende producten als printable. De teksten op deze printables (gegevens feestje, naam en leeftijd jarige) kun je zelf eenvoudig overtypen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Je ontvangt een aparte instructie met meer informatie over het aanpassen van de teksten en het klaarmaken van deze printables. Let op: de tekstaanpassing zijn alleen te doen op computer of laptop in Adobe Reader.

Kan ik de printables vaker gebruiken?

De printables zijn zo vaak te gebruiken als je zelf wilt. Je kunt de teksten in de bestanden eenvoudig bij een volgend feestje van bv een broertje of zusje opnieuw aanpassen. Let op: onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet worden doorgegeven aan familieleden, vrienden of bekenden of op wat voor manier dan ook verspreid worden.

Wat is het formaat van de uitnodigingen en diploma’s?

Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen van 10x15 cm. De diploma’s zijn ongeveer 12x18 cm (ook 2 op 1 A4).

Wat is het (bestands)formaat en de kwaliteit van alle printables?

Alle printables ontvang je als PDF bestand met 300 dpi op A4 formaat. Alle onderdelen zijn dus in uitstekende kwaliteit te printen.

Ik heb een andere vraag of loop tegen een probleem aan, wat nu?

Heb je vragen over de activiteiten zelf, over je downloads of een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via info@printjefeestje.nl . We proberen alle emails zo snel mogelijk en binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden. In enkele gevallen kan het iets langer duren.

Niet tevreden? Geld terug.

Bij ons loop je geen risico's. Ben je niet tevreden met je draaiboek voor een safari kinderfeestje of het printable feestpakket? Laat ons weten waarom deze niet is wat je ervan had verwacht en je krijgt je geld terug.