Kinderfeestje Elfjes

Kinderfeestje elfen thema

Kopen
Kinderfeestje Elfjes

Kinderfeestje elfen thema

Themafeestje Elfen

Houdt je dochter van sprookjes? Wil ze het liefste zelf kunnen vliegen?

Met een elfen kinderfeestje zit je dan gegarandeerd goed. Een sprookjesachtig thema voor echte meisjes tot en met een jaar of 7. 

Met dit draaiboek vier je thuis een leuk kinderfeestje zoals jij dat wilt, maar zonder alle onderdelen zelf te moeten bedenken.

In het draaiboek voor een kinderfeestje vind je uitgebreide uitleg omtrent de voorbereiding en planning van het feestje en heel veel tips zodat je het kinderfeestje gemakkelijk en zonder al te veel tijd kunt voorbereiden. 


draaiboek elfen kinderfeestje - print je feestje

Draaiboek kinderfeestje boordevol tips, ideeën en spelletjes

In het draaiboek laten we je zien hoe een elfen feestje eruit zou kunnen zien.

Volg dit feestje of pas deze naar wens aan door een keuze te maken uit de vele elfjes-activiteiten die we uitgebreid voor je hebben omschreven.

We geven handige voorbeelden voor een tijdsindeling, ideeën voor de versnaperingen en versiering uiteraard allemaal in het elfen thema.

Natuurlijk vind je ook een schat aan informatie en tips omtrent de voorbereiding van een kinderfeestje in het algemeen zodat je het kinderfeestje gemakkelijk en zonder al te veel tijd kunt voorbereiden. Tevens ontvang je een handige planner met checklist.

themafeestje elfjes - print je feestje

Download je kinderfeestje

Je ontvangt het draaiboek met alle onderdelen digitaal. Direct na online betaling ontvang je de link naar jouw bestanden. Je kunt dus gelijk beginnen met inlezen en de voorbereiding voor jouw kinderfeestje thuis. Download het draaiboek met alle bijlagen, print uit, bereid voor en het feest kan beginnen! Onderdelen kun je printen op A4-formaat. De poster van het spel 'Prik de ster' ontvang je naast A4- ook in A3-formaat.
elfenfeestje kinderfeestje thuis - print je feestje

Uitnodigingen en diploma's kinderfeestje

Naast het draaiboek voor het elfen feestje mogen bijpassende uitnodigingen en diploma's voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken. Nodig de kinderen uit in stijl en geef ze met de uitnodiging vast een idee van wat voor soort kinderfeestje ze kunnen verwachten.  De diploma's kun je na afloop uitdelen zodat ze een leuk aandenken aan het kinderfeestje mee naar huis krijgen. Alle teksten kun je zelf aanpassen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader.
feestpakket printables elfenfeestje - print je feestje

Inclusief printable feestpakket!

Het feestpakket bestaat uit heel veel printables. Deze zijn allemaal ontworpen in het elfen thema, waarmee je zowel de feestruimte als de traktaties kunt versieren. Je ontvangt het feestpakket bij het draaiboek elfenfeestje.

 • Vlaggenlijn
 • Welkomstposter
 • Cupcake toppers
 • Cupcake wrappers
 • Traktatielabels
 • Traktatiezakjes labels
 • Popcornbakjes
 • Flesetiketten
 • Vlaggetjes voor rietjes

De naam en leeftijd van de jarige kun je zelf aanpassen door de tekst over te typen in Adobe Reader. Sla de aangepaste bestanden op, print en knip alle onderdelen uit. 

Het draaiboek elfenfeestje inclusief het feestpakket koop je voor slechts € 17,50

Speurtocht Kinderfeestje Heksen

Leuk draaiboek, geeft leuke ideeën voor van alles wat je nodig hebt voor een kinderverjaardag (versiering, hapjes, spelletjes). We zijn ook erg blij met de meegeleverde printables, gaan we ook na de verjaardag gebruiken in de spreekkamer

Bianca Hodge

Wat krijg je allemaal bij het elfen feestje?

Duidelijk draaiboek

Je ontvangt een e-book (inclusief bijlagen 42 pagina's) met alle informatie over het organiseren van een kinderfeestje thuis in het algemeen en natuurlijk heel veel tips en suggesties op gebied van bijvoorbeeld hapjes, drankjes en feestversiering om er een heus elfen feestje van te maken.

Veel activiteiten om uit te kiezen

In het draaiboek hebben we veel spelletjes en knutselactiviteiten uitgebreid omschreven. Maak je eigen keuze tussen alle activiteiten (voor binnen en buiten) of volg het reeds uitgewerkte voorbeeldfeestje.

Checklist en planners

Een handige checklist met alle punten waar je aan kunt denken tijdens de voorbereiding en een aantal plannerlijsten zodat je niets zult vergeten.


Uitnodigingen kinderfeestje en diploma's

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit met bijpassende uitnodigingen en geef de kinderen aan het einde van het kinderfeestje een heus diploma mee naar huis. De teksten typ je zelf over met het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Een instructie wordt meegeleverd.

Spel 'Prik de ster'

Het spel 'Prik de Ster' is een leuke variant op het oud-Hollandse spel 'Ezeltje Prik'. De kinderen mogen om de beurt geblinddoekt een ster op de poster plakken. Welke ster komt het dichtst bij het toverstokje van het elfje?De poster ontvang je in zowel A4- als A3-formaat.

Compleet feestpakket

Heel veel printables in thema om zowel de feestruimte als de traktaties mee te versieren: een welkomstposter, vlaggenlijn, cupcaketoppers en -wrappers, traktatielabels, popcornbakjes, flesetiketten en vlaggetjes voor rietjes. Pas de naam en leeftijd van de jarige zelf aan, print en knip. 

Koop jouw elfen feestje voor slechts €17,50

Voor slechts €17,50 heb jij het draaiboek met alle bijlagen inclusief uitnodigingen en printable feestpakket direct in huis.
elfjes draaiboek themafeestje

Alle voordelen op een rijtje

 • Slechts €17,50 
 • 1 prijs voor een onbeperkt aantal kinderen
 • Direct in huis (digitale download) 
 • Kant en klaar; volg het voorbeeldfeestje of maak een keuze uit de vele activiteiten 
 • Print en gebruik zo vaak je wilt (alleen voor persoonlijk gebruik)
 • Gemakkelijk naar eigen wens aan te passen
 • Voor elke gelegenheid 
 • Voor binnen en buiten 
 • Inclusief uitnodigingen, diploma's en welkomstposter
 • Inclusief spel 'Prik de Ster'
 • Inclusief feestpakket om zelf te printen
 • Niet goed, geld terug

Veelgestelde vragen

FAQ Themafeestjes

Hoe en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Je ontvangt alle onderdelen digitaal. Er wordt niets via de post verstuurd. Direct na afronden van de betaling ontvang je via een aparte email een link naar jouw downloadpagina waar je al jouw gekochte bestanden kunt downloaden. Let op: soms komt deze email in de spambox terecht. Zie je de email niet binnen een paar minuten verschijnen na je bestelling check dan eerst je spambox.

Wat moet ik voorbereiden voor het feestje?

Het draaiboek bestaat uit veel verschillende activiteiten waar je zelf uit kunt kiezen. De voorbereiding van het feestje hangt dus sterk af van jouw keuze wat je precies gaat doen tijdens het feestje.
Het feestpakket bestaat uit meerdere losse printables. Indien je alle onderdelen wilt gebruiken hou dan rekening met minimaal 1 a 2 uur knippen en plakken. Hiermee heb je dan wel alles in stijl versierd van de traktatie op school tot de feestruimte thuis tijdens het kinderfeestje of verjaardag.

Wanneer kan ik het feestje inplannen?

Het feestje kan plaatsvinden wanneer jij wilt. Je zit niet vast aan een specifiek tijdstip.

Hebben we nog iets nodig voor de activiteiten?

Voor ieder thema staan meer dan genoeg activiteiten in het draaiboek omschreven. Je kunt dus zelf een keuze maken (of volg het voorbeeldfeestje). Voor sommige activiteiten heb je een aantal huis-tuin-en-keukenspullen nodig. Voor sommige activiteiten heb je geen extra spullen nodig. Dit staat duidelijk omschreven in het draaiboek. Voor een aantal knutselactiviteiten zul je mogelijk wat extra spullen moeten aanschaffen.

Hoe bewerk ik de tekst van de uitnodigingen, diploma’s en overige printables?

Bij iedere themafeestje ontvang je uitnodigingen, diploma’s en een compleet feestpakket met 9 verschillende producten als printable. De teksten op deze printables (gegevens feestje, naam en leeftijd jarige) kun je zelf eenvoudig overtypen in het gratis te downloaden programma Adobe Reader. Je ontvangt een aparte instructie met meer informatie over het aanpassen van de teksten en het klaarmaken van deze printables. Let op: de tekstaanpassing zijn alleen te doen op computer of laptop in Adobe Reader.

Kan ik de printables vaker gebruiken?

De printables zijn zo vaak te gebruiken als je zelf wilt. Je kunt de teksten in de bestanden eenvoudig bij een volgend feestje van bv een broertje of zusje opnieuw aanpassen. Let op: onze digitale bestanden zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet worden doorgegeven aan familieleden, vrienden of bekenden of op wat voor manier dan ook verspreid worden.

Wat is het formaat van de uitnodigingen en diploma’s?

Op 1 A4 staan 2 uitnodigingen van 10x15 cm. De diploma’s zijn ongeveer 12x18 cm (ook 2 op 1 A4).

Wat is het (bestands)formaat en de kwaliteit van alle printables?

Alle printables ontvang je als PDF bestand met 300 dpi op A4 formaat. Alle onderdelen zijn dus in uitstekende kwaliteit te printen.

Ik heb een andere vraag of loop tegen een probleem aan, wat nu?

Heb je vragen over de activiteiten zelf, over je downloads of een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via info@printjefeestje.nl . We proberen alle emails zo snel mogelijk en binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden. In enkele gevallen kan het iets langer duren.

Niet tevreden? Geld terug!

Bij ons loop je geen risico's. Ben je niet tevreden met je draaiboek voor een elfen kinderfeestje? Laat ons weten waarom het draaiboek niet is wat je ervan had verwacht en je krijgt je geld terug.
arrow_drop_up arrow_drop_down